Nibamey
Home
Over ons
Nieuws
Onze honden
De paarden
Foto's
favoriete links
Nieuws

Zondag 25 november
zijn wij naar de grootste show in Nederland geweest , de Winnershow in Amsterdam, waar ook de kwalificaties voor de Crufts in Engeland behaald kunnen worden.
Voor Vonne was het de eerste keer dat zij in de jeugdklas uitkwam en Meylo ging voor de eerste keer las Veteraan de ring in.
Wat hebben ze het geweldig gedaan !!! ze werden geshowd door Gerrit, in zijn speciale show outfit en wat ben ik supertrots op mijn man en hondjes !!!! 

Eerst moest Meylo ( Jowan Chyan Hor v.d. Bisontocht ) de ring in, onze oude man van bijna 10 jaar deed het weer fantastisch!!! Wat zijn we trots dat hij het wederom zo goed voor ons wilde doen, hij liep weer prachtig en behaalde de Titel “Winner Veteraan 2012 én de felbegeerde Crufts Qualificatie.!!!!  Natuurlijk hoeven wij hier eigenlijk niet te schijven dat we ongelofelijk trots zijn op hem.  
Zijn keurrapport :


almost 10 years old, nice type, for his age presented in a good condition.      

Good body proportion. Good upperline and good movement.

1 excellent Veteran Winner 2012 and a Crufts Qualification

      

          Meylo                                               Vonne


Daarna waren de teven aan de beurt, dus Gerrit had weining tijd om even bij te komen van het mooie succes van Meylo want onze kleine meid Vonne ( Duque v.d. Bisontocht ) moest al snel de ring weer in, voor de eerste keer in de jeugdklas. Ook Vonne had een prachtig keurrapport:

9 month old, fenimene head in comparessing to the body.

Bite oké, good neck and topline. Correct hind quarters.

Good tailset and carriage. Flyent movement

 2 exellent

 

Alles bij elkaar hebben we een onvergetelijke dag gehad en we willen iedereen bedanken
voor de felicitaties per kaart, mail , Facebook of persoonlijk.

 
Op 4 november
zijn we naar de show Bleiswijk geweest en heeft Vonne het samen met Gerrit weer

erg goed gedaan. Ze behaalde een 1 veelbelovend bij de keurmeester Mw. Mjelden en werd
Vonne Beste Pup en 5e beste pup van de Show
. Ook nu weer geen foto's helaas

Op 9 september
zijn we naar de show in Alkmaar geweest en onder de keurmeester Dr.Arxhoek heeft Vonne een mooie
1 Veelbelovend en is zij Beste Pup geworden met een prachtig rapport en werd zij ook nog eens, 4e Beste pup van de Show.
Het was een gezellige dag met prachtig weer. Helaas hebben we geen foto's.

Zaterdag 20 april

En voor je het weet is er een week voorbij en weer vele mooie momenten verder.
Wat hebben we toch veel leuke reacties gehad op de komst  van Vonne, kaartjes, telefoontje, reacties op Facebook, eigenlijk teveel om op te noemen.
Ook waar we wonen smelten buren en andere wijkbewoners voor dat smoeltje zo ook Ellen en op de foto is te zien dat ze elkaar echt leuk vinden.Verder gaat het prima met ons kleine meisje, ze wordt steeds betere vrienden met Meylo en Demspey en liggen vaak samen bij elkaar te slapen.
Helaas is onze spiegelreflex camera niet meer te repareren en moeten we het doen met een kleine Nikon, dus soms zijn foto's niet mooi genoeg om ze op de site te zetten, maar misschen verander ik wel van gedachten want je wilt toch zoveel mogelijk laten zien van je kanjers.


Zaterdag 14 april 2012

Vanmorgen hebben we onze Duque v.d. Bisontocht ( roepnaam Vonne ) opgehaald bij de fokker Yvonne Zwart.
Na een heerlijk bakje koffie en de nodige papieren geregeld te hebben zijn we huiswaarts gegaan en het was natuurlijk wel heel spannend hoe de twee reuen Meylo en Dempsey thuis zouden reageren..........nou, het is jammer dat het niet op film staat want het zo vertederend hoe lief ze allebei waren, voor ons was het toch wel emotioneel en aangrijpend om te zien hoe twee van die grote reuen zo lief en zacht met een pup kunnen doen.

Maandag 9 april 2012 2e paasdag

Vanmiddag alles officieel gemaakt, Duque v.d. Bisontocht ( Vonne ) is nu echt onze nieuwe Gordon Setter, een meisje met een prachtige uitstraling ( vinden wij, en dat is het belangrijkste !! ) 


       

Ons nieuwe meisje Vonne


Zaterdag 17 maart 2012

 


Vandaag zijn wij met Jody Dempsey v.d. Bisontocht en Meylo ( Jowan Chyan Hor v.d. Bisontocht )naar de  Hondenshow in Hazerswoude geweest. Dempsy stond ingeschreven in de veteranenklas en Meylo ging mee als supporter voor zijn grote vriend
.

Het is een prachtige, hele gezellige dag geweest en we hebben erg genoten van alles wat er gebeurde.  Dempsey deed het geweldig met Gerrit in de ring en werd : 

 

Beste reu, Beste veteraan en 4e beste veteraan van de dag.

Door het behalen van dit laatste punt is onze Dempsey  nu Nederlands Kampioen, !! een titel die bij hem past en wij erg trots op zijn.

Ook in de erering liep hij de sterren van de hemel en Gerrit moest alle zeilen bijzetten om hem bij te houden en werd hij 4e beste veteraan van de dag

 
Drie van onze hondjes zijn nu Nederlands Kampioen .

 

HomeOver onsNieuwsOnze hondenDe paardenFoto'sfavoriete links