Nibamey
Home
Over ons
Nieuws
Onze honden
De paarden
Foto's
favoriete links
Meylo
Dempsey
Kytt
Vonne
Kanjers uit het verleden
Onze honden


 


        Meylo                                Dempsey                                          Kytt ( K'dootje )                                   VonneZowel Gerrit als ik hebben al ons hele leven honden om ons heen en kunnen ons leven ook niet voorstelen zonder dat honden daar deel van uitmaken.

Zelf had ik Esther, een Dobervrouw, die ik zelf al een tijdje had mee in onze relatie, zij heeft 12 jaar mogen worden. Na het inslapen van Essie had ik het erg moeilijk en was ik niet op korte termijn toe aan weer een hond maar uiteindelijk hebben wij samen Stanley uit een asiel gehaald, een zwarte vriendelijke hond die op volwassen leeftijd een gewicht had van 65 kilo maar hij was zo lief als hij groot was.
Daarna kwam Nikki, een Beagle uit de overplaatsing wat onze kleine koningin is geweest en kort daarop kregen we Barney, ook een Beagle die een beetje in nood zat, dus hebben we die ook liefdevol in ons gezin opgenomen.

Toen Stanley kwam te overlijden wilde we opnieuw een grotere zwarte hond en gingen we op zoek naar een Gordon Setter met de hoop om shows te gaan bezoeken aangezien wij al lang geleden via mensen die we kenden in aanraking waren gekomen met dat fenomeen, tevens ontwikkelde Barney zich naar een prachtige Beagle en hadden wij al een aantal shows met hem gelopen.

We hebben er 18 maanden naar gezocht en op moeten wachten, maar uiteindelijk kwamen we terecht bij Dick en Yvonne Zwart
kennel v.d. Bisontocht  deze fokker plaatsten steeds opnieuw foto's op hun site en eigenlijk wisten we na 2 weken al welke keus we zouden maken, reutje groen, en zo konden we uiteindelijk in juli 2003 ons nieuwe gezinslid Meylo (  Jowan Chyan Hor v.d. Bisontocht ) ophalen en vanaf dat moment is hij altijd een hele positieve aanvulling geweest in ons leven vanwege zijn prachtige karakter.

3 jaar later hoorde wij dat de broer van Meylo met spoed een ander baasje zocht en 48 uur laten gingen we Dempsey halen en vanaf het allereerste moment waren alle honden de grootste vrienden.
Inmiddels hebben we ook het teefje Vonne ( Duquev.d. Bisontocht ) geboren in februari 2012 waar we ook reuze blij mee ziijn

En dan onze Kytt......ik ging naar Marloes van Alphen (
kennel v.Margnes v.d. Sterre )om foto's te maken van de pups die ze net had, zijn we verliefd geworden op ons lieve meisje en hebben we deze lieverd in co-ownership met Marloes. Inmiddels hebben we al van alles meegemaakt met dit " K'dootje , zoals ze ook wel genoemd wordt, ook al woont ze bij Marloes in Friesland.

Klik in het menu aan de linkerzijde op de naam van een hond om een uitgebreidere indruk te krijgen en foto's te bekijken


HomeOver onsNieuwsOnze hondenDe paardenFoto'sfavoriete links