Nibamey
Home
Over ons
Nieuws
Onze honden
De paarden
Foto's
favoriete links
Over ons

 

Wij zijn Gerrit en Sonja Pools en wij zijn beide gek van honden en paarden. Paarden houden in een rijtjeshuis gaat jammer genoeg niet maar honden hebben wij al sinds het begin van onze relatie om ons heen. Wij kennen elkaar al veel langer doordat we allebei erg sterk verbonden waren met de Drafsport, een aparte tak van paardensport waar het paard voor een sulky staat. Gerrit had familie in deze sport en was jarenlang amateur-rijder.  Zelf was ik amatrice en had samen met mijn voormalige echtgenoot een entrainement, een bedrijf waar de paarden volledig werden verzorgt en getraind.  
Voor een bepaalde periode zijn Gerrit en ik elkaar uit het oog verloren, maar het  leven heeft soms vreemde dingen in petto voor de mens en nu zijn we al langere tijd samen.Onze liefde voor de drafsport zal nooit verdwijnen en we proberen ook op diverse manieren betrokken te blijven bij deze bijzondere sport maar actief zullen we (helaas) niet meer deelnemen. 

 Voor wat betreft de honden is dat een ander verhaal, we zijn erg betrokken bij het welzijn van deze viervoeters en proberen in positieve zin onze bijdrage te leveren. in de loop van de jaren hebben we ook diverse honden gehad, al dan niet met een stamboom. Zelf vind ik het heerlijk om met de honden gehoorzaamheidstraining te doen en ben daarvoor ook jarenlang op cursus geweest waar ik veel geleerd heb van mijn trainster, maar mocht er, wanneer dan ook een pupje in ons leven komen ga ik toch weer op cursus omdat iedere hond zijn eigen karakter heeft en om zo goed mogelijk te socialiseren. Voor zover mijn gezondheid het toelaat probeer ik zoveel mogelijk met de honden te ondernemen en gelukkig heb ik enkele oplossingen gevonden om dit daadwerkelijk te doen en geniet daar dagelijks van, net als Gerrit natuurlijk die de hele lange wandelingen voor zijn rekening neemt.  

 

Nu hebben wij 3,5 hond, ja dat klinkt een beetje raar maar we hebben nu 2 reuen Meylo en Demspey die bij ons thuis wonen, Vonne ,ons pupje en Kytt die in co-ownership bij Marloes woont. 

Op deze site proberen wij u een kijkje te geven in ons huidige leven met onze Gordon Setter en onze historie en betrokkenheid betreffende de Drafsport.  

 

Wij wensen u veel kijk en lees plezier…………………………

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HomeOver onsNieuwsOnze hondenDe paardenFoto'sfavoriete links